Het sterrenplan bij OZ&PC de Warande is een vervolg op het Superspetters zwemdiploma. Het is een vervolg traject voor kinderen die graag langer willen blijven zwemmen na het behalen van hun diploma.

De kinderen blijven hierbij op een leuke en speelse manier doorgaan met zwemmen. Ze leren hierbij verschillende vaardigheden die aansluiten bij de wedstrijdsporten, wedstrijdzwemmen en waterpolo, maar het speelse component staat centraal.

Modules

Het sterrenplan bestaat uit 5 sporttak specifieke zwemvaardigheden (bijvoorbeeld wedstrijdzwemmen) en uit 3 sporttak overstijgende zwemvaardigheden (bijvoorbeeld ik speel samen met anderen). Door de vele ervaringen die de kinderen opdoen hiermee, blijven ze het zwemmen oefenen. Het sterrenplan is ook geschikt voor kinderen die ervaring op willen doen met de verschillende takken van de zwemsport.

Certificaten, posters en stickers

Per jaar worden er zo’n +/- 4 modules behandeld en hierdoor is OZ&PC de Warande in staat om het traject in 2 jaar aan te bieden. De kinderen krijgen aan het begin een poster mee, waar stickers opgeplakt kunnen worden. Elke keer als er een module afgerond wordt, krijgen de kinderen een certificaat met de behaalde zwemvaardigheden per sticker. Dit om de kinderen zo enthousiast mogelijk te houden.

Praktische informatie over het Sterrenplan vindt u hieronder. Voor meer informatie en aanmelden kunt u per email contact opnemen via zwemles@warande.com

 

Hieronder vindt u de lestijden van het Sterrenplan.

Woensdag 18:30 – 19:15 Sterrenplan
Donderdag 18:30 – 19:15 Sterrenplan